Sant Jordi, la festa de l’intercanvi

El 23 d’abril és el dia de Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre i, aquest 2018 en el casal yucateco, és també la festa de l’intercanvi. Una trobada que co-organitzem amb la comunitat de el Banc de Temps Mèrida-YucatánSOM Editorial Col·lectivaCultura Saba i moltes amigues per celebrar i celebrar(ens), reinvindicar, lluitar i cuidar(ens), oferint una oda a el #intercanvi com a manera de vida en comú.

La trobada començarà a les 5 de la tarda del dissabte 21 d’abril i es perllongarà fins ben entrada la nit. Hi haurà intercanvi de roses i llibres [pots portar un llibre dedicat per a algú], presentacions i converses, activitats d’escriptura col·lectiva sobre la llegenda de Sant Jordi, lletres i lectures amb el Col·lectiu Letrantes, tallers participatius, un concurs de jocs florals, activitats per a nenes i nens i tot el que agradi acompanyar-nos i música en viu amb Son Jarocho Mèrida, la rumba catalana de Rafael Pisphere i una jam amb el col·lectiu La fi del món [pots portar una instrument per tocar i/o cantar].

Cap a les 8 del vespre hi haurà un sopar col·laborativa a la qual cada persona pot portar alguna cosa per compartir [una mica de menjar i/o beure -a poder ser fet a casa]. A més, estarà disponible la taula de bescanvi durant tot el partit en què potser trobis alguna cosa que necessitis.

Ens veiem molt aviat! T’esperem 

Pàgina de l’esdeveniment a Facebook.