Saló de Festes

El 2018 dóna inici i al Casal emprenem noves propostes per seguir caminant i co-creant, entre tots i totes, cultura ginerosa. Per això hem posat en marxa la renda de l’espai de la casa per a esdeveniments de tot tipus (aniversaris, comunions, batejos, casaments, 15 anys, concerts, tallers, festes infantils, posades, etc.) de dilluns a diumenge. 

Infraestructures:

Dos patis, un ampli amb lona i gran arbre de mango i un escenari cimentat, i un altre darrere amb arbre de mamey; tots dos compten amb entrada per a connectors de so i mànegues amb aigua. A l’interior compta amb una entrada àmplia com rebedor, un saló amb equip de so i taula àmplia; un bany amb regadora; cuina amb nevera, comal i forn, microones, cafetera, plats, gots, estovalles, gelera, safates, coberts i estris de cuina; aproximadament 50 cadires, 3 taules grans desmuntables i 6 taules baixes rodones; equip audiovisual (botzines, mescladora, micros amb fil i sense fil, base de micro, extensions i cables), projector fix a l’interior i mòbil per a l’exterior. 

El Casal és a prop del centre, molt ben comunicat -a dues quadres del Parc de les Amèriques i de l’Avinguda Colom, l’autobús de la Ibèrica i Chuburná passen a la porta-. Hi ha lloc per estacionar automòbils i motos a l’exterior i bicicletes a l’interior.

Capacitat: aproximadament 150 persones.

Preus econòmics:

1500 pesos per dia -6 hores per esdeveniment-.

Equip audiovisual: 500 pesos (extres).

Brincolín per festes infantils: 350 pesos.

Demana informes sense compromís al correu contacte@casaldeyucatan.cat o en en els cel·lulars 9994039731 (Betty) i 9999702664 (Adela).

¡Gracias por confiar en el Casal!

L’espai en imatges: