Posada Política

Va arribar desembre, el mes de les posades a Mèxic, el cap d’any i els somnis, molts somnis que aterren en un temps nou, per venir. A més, al Casal iniciem un cicle de xerrades polítiques al mes d’octubre que ara continuem per donar inici el 2018 amb moltes reflexions i propostes.

Per això el diumenge 17, juntament amb diversos companys del MerCasal, cultura ginerosa, vam organitzar una Posada Política, en la qual estarem compartint i dialogant sobre les candidatures independents i sobre altres formes de fer política. Però a més estarem acompanyats de la música en directe, menjar sa i deliciosa, aigües fresques, productes ecològics i moltes sorpreses. Per conversar sobre les noves candidatures independents a Mèxic ens acompanyaran Olga Moguel, Adrian Gorocica Rojas i la Xarxa de suport al CNI Yucatán. Posaran música a la vetllada Sense cap paraula i el rap de Kill Beat. I a mig dia podrem gaudir del taller de teixit amb els Dits per a nens i adults amb Chuleles.

Serà també una excusa per acomiadar l’últim MerCasal, cultura ginerosa de l’any 2017 amb un programa interessant, amè, divertit i especial per passar sol/a, amb amics i/o família un diumenge diferent.