MerCasal Queer

Octubre arriba i amb ell una tardor que, en el tròpic, no és tardor. Tot i que es cauen les fulles i comencen a entrar fronts frescos que anuncien la “heladez” yucateca. Per això volem celebrar-ho i què millor que fer-ho reivindicant el queer/cuir ¡per un món rar on capiguem tots!

Aquest és el lema del proper MerCasal, cultura ginerosa  que celebra la tardor en el seu estat impur, descontrolat i rar per reivindicar un món en el qual capiguem totes i tots i transformem entre totes i tots.

El “queer” com a concepte i acció en la nostra quotidianitat, en la qual urgeix donar valor a l’ordinari, sortir del que estableix, vèncer les pors, el què diran; ser nosaltres, entre nosaltres.

Serà un dia en què hi haurà una mica de tot, en el qual qui vulgui pot portar alguna cosa que defineixi el nostre ésser/fer “queer” entre interaccions, música de la bona i comunitat.

Com sempre el mercadet de barri estarà acompanyat de menjar sa -els tacs i torrades de Lichito, les hamburgueses i verdures a la brasa d’Ai Carbonzito !, les aigües fresques de Betty, els mejurjes de Wipala, les llavors i botanas de Pastura Maha, la crema de cacau de la vie en vert-; creacions meravella amb els quaderns de Tzinzuni Cuadernitos i l’artesania reciclada de Pastura Maha: la salut integral i la cura femení amb Nash Sostenible -tovalloles, sabons naturals, culleres i popotes, copes vaginals ecològics, etc.- o Newen Sabons Sense Esbandida, entre moltes altres coses riques, sanes, locals, sostenibles i imprescindibles.

Amenitzaran la vetllada Pau Mercader Duch, la Fada Frozen; Arrabaret Col·lectiva; Gilberto Posada amb els seus Aproximacions a una lectura post-queer i bona música.

Tot ells en un espai social de la Colònia García Ginerés que obre les seves portes per passar una tarda dominicals sota l’arbre de mango. Els i esperem.

Tots som “queer” des d’on volguem ser-ho ♥