La nit diversa

Aquest mes de maig ens acompanyen a Mèrida, Yucatán els nostres amics d’Emprèn per Diversitat (ExD); un programa que arriba amb el suport de FIDC-UNESCO per fomentar la cultura emprenedora en el sector de l’economia creativa entre la joventut, des d’un enfocament que estimula la convivència en la diversitat i la cultura de pau. Un projecte promogut per Finestra a la Diversitat com #CampusVEDI.

El 5 de maig, com a part de les activitats del campus va tenir lloc un seminari de Mapatge Sociocultural facilitat per la nostra companya Adela Vázquez i, a la nit, es va celebrar La Nit Diversa en un ambient meravella obert a totes les persones que volguessin acompanyar-la.

Gràcies Finestra a la Diversitat i Cultura Saba Yucatán per la jornada mapeada d’ahir i la nit diversa. Des del Casal volem agrair a totes les participants, a les meravelloses Les Filles del RapSOM Editorial Col·lectiva, Li Putaa’, Micaela TávaraSociolab.org, Yazmín Novelo i a totes les que ens van acompanyar i ens acompanyen des de Yucatán, Perú, Guatemala, Colòmbia i en aquesta ocasió espacial des d’Euskadi, Galiza i Catalunya.