Salón de Fiestas

El 2018 hem posat en marxa la renda de l’espai de la casa per a esdeveniments de tot tipus (aniversaris, comunions, aniversaris, 15 anys, batejos, casaments, concerts, tallers, festes infantils, posades, etc.) de dilluns a diumenge.

Infraestructura:

Pati del darrere amb piscina i lona ombrejada, una àrea coberta per cotxera i espai lliure per a esdeveniments amb dos ventiladors, bany exterior i zona amb barra de bar. Hi ha entrada per a connectors de so i mànegues amb aigua.

A l’interior compta amb amb tres banys, una entrada àmplia com rebedor i zona de projecció i reunions. Un passadís amb ordinadors per a ús públic. Una cuina. Una biblioteca, una sala de treball i reunions i una habitació amb bany per a estades. La cuina compta amb nevera, comal i forn, microones, cafetera, plats, gots, estovalles, gelera, safates, coberts i estris de cuina; 70 cadires, 3 taules grans desmuntables i 8 tauletes rodones i baixes; equip audiovisual (botzines, mescladora, micros amb fil i sense fil, base de micro, extensions i cables), projector fix a l’interior i mòbil per a l’exterior.

El Casal és a prop del centre, molt ben comunicat -a dues quadres del Parc de les Amèriques i de l’Avinguda Colón. Hi ha lloc per estacionar automòbils i motos a l’exterior i bicicletes a l’interior. També hi ha una cotxera per a casos especials.

Capacitat: aproximadament 150 persones.

Preus econòmics:

2000 per dia -5 hores per esdeveniment-. Inclou renda de l’espai, bany, piscina i ús de la cuina (safareig i nevera).

Equip audiovisual: 500 pesos (extres).

Demana informes sense compromís al correu contacte@casaldeyucatan.cat o en en els cel·lulars 9994039731 (Betty) i 9999702664 (Adela).

Gràcies per confiar al Casal!