Salón de Fiestas

En aquesta secció els compartim les dades i requisits per a la renda de l'espai del Casal enfocada a esdeveniments diversos (aniversaris, comunions, batejos, casaments, concerts, tallers, festes infantils, posades, etc.) de dilluns a diumenge.

Infraestructura:

Pati posterior amb piscina.

Barra de bar coberta amb zona per a taula i sillas.

Área coberta amb dos ventiladors i espai lliure per a taules, tallers, etc.

Baño exterior.

Entrada per a connectors d’sonido.

Manguera per aigua.

A l'interior compta amb amb tres banys, una entrada àmplia com rebedor i zona de projecció i reunions. Un passadís amb ordinadors per a ús públic. Una cuina. Una biblioteca, una sala de treball i reunions i una habitació amb bany per a estades. La cuina compta amb nevera, comal i forn, microones, cafetera, plats, gots, estovalles, gelera, safates, coberts i estris de cuina; 70 cadires, 3 taules grans desmuntables i 8 tauletes rodones i baixes; equip audiovisual (botzines, mescladora, micros amb fil i sense fil, base de micro, extensions i cables), projector fix a l'interior i mòbil per a l'exterior.
El Casal és a prop del centre, molt ben comunicat a un carrer del Parc de la Ibèrica, a cinc quadres del Parc de les Amèriques i tres carrers de l'Avinguda Colón. Hi ha lloc per estacionar automòbils, bicicletes i motos a l'interior.

Capacitat: aproximadament 100 persones.

Preus econòmics:

2500 per dia -6 hores per esdeveniment-. Inclou renda de l’espai, bany, piscina i ús de la cuina (safareig i nevera).

Equip audiovisual: 500 pesos (extre).

Demana informes sense compromís al correu contacte@casaldeyucatan.cat o en en els cel·lulars 9994039731 (Betty).

Gràcies per confiar al Casal!